Het bedrijf

Contactformulier
Uw vraag / opmerking:

Uw vraag / opmerking: (niet invullen aub! / please do not fill in!)

Over bloembollenkwekerij J.S. Pennings de Bilt

Bloembollenkwekerij J.S. Pennings de Bilt is een bloembollenbedrijf dat bekend staat om haar variëteit, kwaliteit en innovatief vermogen. Mede door onze contacten met veredelaars over de hele wereld beschikken wij over veel mooie en exclusieve soorten tulpen, narcissen, hyacinten, krokussen en bijgoed. Wij streven hiermee om een interessante zakenpartner te zijn voor de export, voor nu en in de toekomst.

Ons bedrijf is een familiebedrijf met een lange traditie. Al generaties lang kweken we bijzondere en exclusieve voorjaars- en najaarsbloeiende bloembollen. Het bedrijf is vernoemd naar de oprichter van de kwekerij, Jan Pennings. ‘De Bilt’ is een verwijzing naar de typische Noord-Hollandse stolpboerderij die jarenlang het voorkomen van het bedrijf vormde.

Voor een langdurige relatie

Wij gaan graag een langdurige relatie met u aan. Als klant kunt u rekenen op een betrouwbare zakenpartner die graag met u meedenkt. Door onze uitgebreide contacten weten wij wat er leeft in de markt en waar behoefte aan is. Op nationale en internationale shows en tentoonstellingen zoals Keukenhof en Chelsea Flower Show worden onze producten vaak genomineerd en houden we feeling met ons aller eindklant: de tuin en bloemenliefhebber.

Wij hebben oog voor duurzaamheid. Sinds 1999 is ons bedrijf MPS gecertificeerd.

Maak persoonlijk kennis met ons, en neem vandaag nog contact met ons op.